Välkommen!

Jag är uppfödare av Balineser och Orientalisk långhår och finns i Roslagen, Stockholm.
Mer info hittar du under menyn längst upp på sidan!

fredag 17 juni 2011

Torparkatternas ord !

Hej, våran matte har nu semester och är hemma hos oss nästan hela dagarna för en gångs skull, vilket vi uppskattar! För att hon ska förstå det så försöker vi att vara så NÄRA henne som möjligt hela tiden, helst vill vi ligga PÅ henne, eller gå framför hennes fötter så att hon liksom ser att vi finns!
Funkar inte det så kan man alltid riva ner nåt eller bita henne i näsan när hon sover;-)
Vi har alla åtta lite olika sätt att få hennes totala uppmärksamhet, men Casper är den enda som har kommit på att man får fart på matte om man kissar lite på sodastreamern eller på spisen tex...


Cinzano är lite konstig nu, hon är gravid, eller dräktig som matte säger att det heter! Hon äter som en häst och sover som en gris och är lite allmänt stingslig emellanåt. Vi andra låter henne hållas... bäst så..


Gamle Rossi, allas våran snälla farbror släpade matte med på nån slags utställning i helgen och han gick tydligen och vann och nu är han minst sagt högfärdig och går här med näsan i vädret för han är den enda i familjen som har blivit BIS!! Matte höll på att spricka av stolthet när hon kom hem med honom i söndags och fjäskade för honom så vi andra mådde illa!


I tisdags var här en tant från Länsstyrelsen och tittade efter så att vi hade det bra och att matte får låta oss få fler bebisar. Vi älskade hennes ryggsäck som luktade häst och la oss alla i en hög på den!
Tanten sa att vi var jättefina och välskötta och hade ett jättebra hem, men det där visste vi ju redan men tydligen måste matte ha nåt slags papper på det också?


I onsdags fick matte för sig att vi alla skulle ta nåt slags test och stoppade en massa bomullspinnar i munnen på oss och vispade runt. Det var inte alltför kul men tydligen nödvändigt det också sa matte. 


Idag har vi mest slappat ute i rastgården i solskenet och retat Iris och Juno som just nu får bo i katthuset och den andra rastgården för att de är taskiga mot Cinzano, man får inte mobbas säger matte! För övrigt kallar matte katthuset för "Bordellen Eternellen" efter nån sjuk film hon såg för en massa år sedan. Hon e lite knäpp våran matte ;-)


Nähäpp nu ska vi gå och lägga oss på matte alla sex som är inne så att hon inte känner sig ensam!


Nattinatt







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar